HomeStockOnze garantiesDienstenOver onsContact

De slimste en veiligste manier om uw volgende wagen te kopen.

Bij aankoop van een Volvo tweedehandswagen uit het Vermant Selekt programma koopt u meer dan een auto, u schaft zich onze belofte aan ú aan. Vermant Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten kwaliteit en zekerheid van het hoogste niveau te bieden, zodat Vermant Selekt auto’s - op de aankoop van nieuwe Volvo’s na - altijd de beste optie zijn.

De 5 Selekt garanties

Vermant Selekt is dankzij deze 5 garanties de veiligste manier om een tweedehands Volvo te kopen.

 

1. Recente wagens

Vermant Selekt wagens zijn altijd jonger dan 5 jaar en hebben minder dan 150.000 km gereden

2. Topkwaliteit en zekerheid

Elke Vermant Selekt occasie moet op meer dan 100 punten slagen om aan de strengste Volvo-normen te voldoen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Elke auto wordt teruggebracht naar de fabrieksstandaarden en de software van de wagen wordt geüpdate naar de laatste versie. Deze service is exclusief voor Volvo-dealers en verzekert dat u optimaal van uw Vermant Selekt wagen kunt genieten.

3. Vermant Selekt - telkens met 2 jaar garantie

De  Vermant Selekt garantie dekt alle mechanische en elektrische onderdelen gedurende 24 maanden, ongeacht het aantal afgelegde kilometers. Met Vermant Selekt hebt u in heel Europa garantie op uw auto. Zo bent u dankzij Vermant Selekt ook gerust in het buitenland.

4. Volvo Assistance voor een jaar

Een Vermant Selekt geeft u ook automatisch recht op Volvo Assistance gedurende 1 jaar zonder kilometerbeperking. Zo kan u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep doen op onze pechbijstand- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval: u kan er op rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt.

5. Het recht om zich te bedenken

Vermant Selekt weet en begrijpt dat u zich kan bedenken. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1.500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Vermant Selekt-wagen ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde bij dezelfde verdeler.

Gerustgesteld?

Bekijk ons aanbod en kies de Volvo die bij u past

 

 

Directiewagen

Bij aankoop van een Volvo tweedehandswagen uit het Vermant Selekt programma koopt u meer dan een auto, u schaft zich onze belofte aan ú aan. Vermant Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten kwaliteit en zekerheid van het hoogste niveau te bieden, zodat Vermant Selekt auto’s - op de aankoop van nieuwe Volvo’s na - altijd de beste optie zijn.

Een Vermant Directiewagen voldoet minstens aan dezelfde voorwaarden als een Vermant Selekt maar de meerwaarde van een Vermant Directiewagen is, net als bij een nieuwe wagen trouwens, 24 maanden europese waarborg en pechverhelping. Ook mooi meegenomen: de wagen is nooit eerder ingeschreven, u bent dus de eerste eigenaar en dit zorgt vanzelfsprekend voor een leuke meerwaarde als u de wagen later wenst in te ruilen voor.. waarschijnlijk opnieuw een Volvo van Vermant!

 
 

Used car

Een Vermant Used Car is niet zomaar een tweedehandswagen.

Elke Vermant Used Car wordt voor de levering nagekeken op 100 punten, geniet steeds van een volledige onderhoudsbeurt en wordt aan u afgeleverd met 12 maanden Vermant Used Car waarborg. Een tweedehandswagen is pas een Vermant Used Car als hij aan onze strenge criteria voldoet....zoals u ziet....Vermant biedt steeds meer voor minder geld!