HomeStockOnze garantiesDienstenOver onsContact

Omdat service pas begint ná de aankoop.

“Bij Volvo draait het om U”, deze filosofie staat centraal in alles wat we doen: vanaf de ontwikkeling van onze wagens tot de service bij onze Volvo-verdelers. Al onze verdelers zoeken dan ook graag samen met u naar de oplossing op maat of u nu op zoek bent naar een nieuwe wagen of een tweedehands wagen. Zelfs bij de gepaste financiering van uw wagen staat de Volvo-verdeler klaar met raad en daad. Bekijk onze promoties of reserveer een vrijblijvende testrit, en ontdek zelf dat het bij Volvo om u draait.

Om meer informatie te krijgen, klik op uw dichtstbijzijnde Volvo-contactpunt in uw buurt. We kijken er naar uit om u te verwelkomen in één van onze showrooms.

Vermant, opgericht in 1956 en sinds 1967 officiële Volvo verdeler, beschikt vandaag over 3 vlot bereikbare vestigingen tussen Antwerpen en Brussel, wat ons tot uw ideale mobiliteitspartner maakt.

Als team streven we steeds naar een optimale klantentevredenheid waarbij de continue bijscholing van onze medewerkers een belangrijk onderdeel uitmaakt. Graag nodigen we u uit om kennis te komen maken in één van onze vestigingen. We zijn ervan overtuigd dat we u niet zullen teleurstellen.